Bygge hjemmestudio men mangler penger?

Går du svanger med en drøm om å bygge ditt eget hjemmestudio, men ser aldri ut til å klare å spare opp nok penger til prosjektet? Da finnes det en løsning for deg som gjør at du kan komme raskt i gang med produksjonen av årets beste hit-låt! Les videre og vi skal vise deg hva du kan gjøre for å oppnå drømmen din som musikkprodusent.

Ta opp et forbrukslån for finansiering av hjemmestudio

Musikkutstyr er dyrt og det kan ta lang tid å spare opp nok penger til alt du trenger. Det er også ikke så veldig kjekt å måtte kun kjøpe en og en ting av gangen før du er klar til å koble opp alt utstyret og sette digitalt liv til musikken. Da kan det være en god ide å ta opp et forbrukslån. Denne typen lån kan du raskt få på nettet fra en av de mange låneselskapene som som annonserer i nettavisen hver uke.

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet krever ingen pant i eiendeler. Dette betyr at låneselskapet ikke krever pant i lånet. Sammenlign hva de forskjellige låneselskapene har å tilby deg. Deretter kan du bruke lånekalkulatoren som du finner på den respektive utlånerens nettside for å se hva lånet kommer til å koste deg totalt og hva du må betale av renter og avdrag hver måned.

Kriterier for å få forbrukslån uten sikkerhet på nettet

Det stilles noen krav for å kunne få et slikt lån og vær oppmerksom på at den effektive renten er noe høyere enn hva den er ved et ordinært lån med sikkerhet i banken din. Fordelen er at det er ingen som spør hva du skal bruke pengene til, det er kort behandlingstid av lånesøknaden og du kan ha pengene på konto innen et par virkedager. Noen ganger den samme dagen! Dette varierer mellom de ulike utlånerne og det samme gjør kriteriene for å få godkjent lånesøknaden. Men de har alle noen felles krav som er:

• Du må være fylt 18 eller 20 år.

• Du må ha hatt bostedsadresse i Norge i minst 3 år

• Du må ha en fast inntekt (minimumssummen/kravet variere mellom selskapene)

• Du må kunne vise til en ryddig privatøkonomi uten betalingsanmerkninger og at du er i stand til å betale ned lånet i sin helhet

Hvordan søker jeg?

Selve søknadsprosessen er enkel og rask. På hvert låneselskaps nettside vil du finne søknadsskjema og all den informasjonen du trenger for å søke. Fyll ut søknaden og signer den elektronisk med din BankID og send den inn. Du vil få svar i løpet av kort tid. Det er heller ingen ting i veien for å sende inn flere søknader samtidig. Tvert i mot, dette anbefaler vi deg for å øke sjansene dine for å få godkjent lånesøknaden.