Låtskriver: Lag intense låter som Dolly Parton

En av de aller mest vanlige temaene i sanger er å synge om kjærlighet. Det er ikke måte på hvor mange erklæringer man kan komme med, om hvor mye de betyr for oss, hvor lidenskapelig forelsket man er og hvor søte drømmedama er. Et eksempel er jo låta Jolene med Dolly Parton.

Det er alltid ispedd noen komiske fraser og stønn, som av og til kan gå litt for langt. Men tanken er alltid god, slik som det norske bandet som synger at: I am so in Love with You, en vakker.

Alt handler om kjærlighet, men som vi sa, ofte går det alt for langt. Hva skal til for at du begynner å lage sanger du kan synge om kjærlighet?

At du faktisk er forelsket

Kjærlighet handler om alle du drømte om, som du bare kjente men ikke fikk. Det handler om savn, lengsel og lidenskap. Syng det ut for full hals, kanskje du har en slager gående.

At du vil vise fram kroppen din

Kjærlighet bringer oss inn på temaet sex. De fleste trenger å bli anerkjent av den man elsker. Av og til føler man seg ikke vel i egen kropp.

Å gjøre noe med kroppen kan være med på å bli artist. Bare se på Dolly Parton. Etter å ha fått dråpeformete implantater tok karrieren av. Hva med å sjekke ut https://motiva.health/nb/, bare for å se hva de kan tilby. Dette https://motiva.health/nb/ er en nettside som forklare om klinikken Motiva som har hjulpet hundrevis av kvinner i samme situasjon.

At du har funnet den store kjærligheten

Kjærlighet er det som tar livet av deg er det en kjent musiker som synger.

Men når man har funnet den store kjærligheten, så kan man like gjerne gå hånd i hånd til paradis. Om Joan Baez synger om det i Diamonds and Rust, så kan du også lage en sang som handler om den store kjærligheten.

At du føler deg ensom

Det motsatte av kjærlighet er å alltid føle seg ensom. Man kan til og med føle seg ensom i et forhold. Dette viser lidenskapen som oppstår når man savner noen å klemme, holde rundt og ha det godt sammen med. Det fins mange slike sanger, men de er ikke akkurat de som løfter festene.

At du alltid er “på flørtern”

Flørt er en god følelse man deler med en ny person. En person som gir deg et smil om munnen, som får deg til å le og ha det bra. Mange søker kun denne følelsen, fordi det får blodet til å strømme. En god følelse som ligner på en slags rus. Deilig men farlig å bli avhengig av. Kan du noen gang falle til ro med det du har?

Et stort marked for kjærlighetssanger

Som du kanskje forstår, så er det uendelige måter man kan angripe temaet om kjærlighet. Du kan jo sette deg ned med penna og se om du har talent for slike sanger. Så vil det vise seg om det er dine sanger som blir spilt i søken på det aller viktigste, nemlig kjærligheten.