Din egen topp 10-liste

Vi liker alle en god spilleliste, enten vi har laget den selv eller andre lager den. Heldigvis finnes det utrolig mange muligheter, slik at vi alltid kan lagre den musikken vi liker.

Hold styr på musikken din

En vane som er god å komme inn i er å lage månedlige musikklister, der du kan legge inn sanger eller album du liker. Dette er også en god måte å huske på hva slags musikk du likte da du var yngre. Det er også mange som lager årlige topp 10-lister med sine favorittsanger og album det seneste året. Dette gjør at du har en kronologisk liste over musikken du liker aller best. Det virker jo som ganske mye arbeid, men dette er jo noe du kan ha for alltid!

Noen mener til og med at de har Norges beste spillelister, er du enig?

Hvorfor ikke skaffe deg et deksel til IPhone 11 som gjør at mobilen din er ekstra sikker når du hører på din favorittmusikk? Det å ta vare på telefonen sin slik at du kan utnytte den til det fulle er jo absolutt viktig!

Musikk til trening

Har du en sang som får hjertet ditt til å pumpe ekstra fort? Hvorfor ikke legge den inn på en egen treningsspilleliste? Da får du jo ekstra energi mens du svetter deg igjennom en ordentlig god treningsøkt.