musikk på mobilen

Musikk er det beste akkompagnementet til enhver situasjon, om enn den er trist eller glad. Uansett hvordan du føler deg så fins det musikk for å speile det. Musikk kan gire deg opp eller roe deg ned. Det er utallige sjangere og stiler å velge mellom og garantert noe for enhver smak og setting.

Noen er ikke så opptatt av hva de hører på, mens andre vier mye tid og energi på å lære mer om sine favorittartister og -sjangre. Mange identifiserer seg med den musikken de hører på, og det spiller en viktig rolle for hvordan man ser på seg selv.

Når musikk da er så viktig for en så er det heller ingen tvil om hvor viktig det er at musikken er tilgjengelig når vi vil ha den. Heldig for oss så har vi et apparat som de fleste alltid har med seg OG som kan spille musikk – nemlig mobiltelefonen! En iphone har bra lydkvalitet, så lenge man lader den med jevne mellomrom så kan man høre på musikk hvor og når som helst.

Det er flere forskjellige apper og programmer som lar deg høre på musikk på mobilen. Spotify er et populært program, men man kan også bruke itunes, youtube eller lignende. Til syvende og sist så handler det mest om hva du foretrekker og hvor din musikksmak fører deg hen!